Saturday, September 10, 2011

Rezeki...bersyukur yang sangat-sangat

Assalammualaikum :)

First sekali, Alhamdullilah dan bersyukur sangat dengan rezeki yang Allah berikan, Alhamdullillah... 

Thanks Google 
Ada tanggungjawap dan amanah baru dalam jadual aku ni... sebagai part time lecturer. Tanggungjawap sangat besar sebesar-besarnya untuk membimbing mereka-mereka yang ingin menjadi "manusia"

Lepas ni, no hanky panky, ada masa yang terpaksa dikorbankan.. for weekdays as Valuer, weekend as lecturer and me for time being still study for my registration... still banyak nak belajar.. masih jauh perjalanan... :) kepada semua aku doakan yang terbaik untuk korang, apa yang penting keikhlasan dalam tanggungjwap

p/s Wish me luck, aku tak tahu mama aku cakap apa pasal ni, mama tak akan bising tapi dia confirm risau..yer lah risau sebab aku langsung tak cerita pasal "partner" hidup... kerja kerja juga, belajar belajar juga tapi bila masa nak cari "partner?" sorry mama anakmu lembab sikit pasal benda ni hehehe

9 comments:

Sunah Sakura said...

insya'Allah masa akan sampai juga nanti..jangan risau ye mama kak ros~~~

rosmina samin said...

heheh ok mama kata risau sedikit sahaja adik Sunah ^__^

Edy Zaidi said...

alhamdulillah..tahniah...jgn garang2 sngt...hehe

アヌム ちゃん said...

wah all da best :)

rosmina samin said...

Edy: saya tak akan garang punya ^_^

rosmina samin said...

Anum: Thanks dear ;)

aleen aiden said...

ol da best cik lecturer! ^_*

rosmina samin said...

Aleen: hahaha tq2 ^__*

Papa Mifz said...

sampai maso ado jodoh tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...