Thursday, October 10, 2013

Boleh Bagi Ketawa Satu Kali?

Assalammualaikum ;)

Sharing sebab saya caring... Bosan sebenarnya ni then saya ada benda nak share dengan anda...let see if i can make it... you LOL hehehe

ada seorang lelaki bernama si Gidang, dia ni ada seekor anjing yang sangat-sangat hebat, masuk pertandingan confirm menang, sampai bulldog pun takut, apa lagi anjing species German sherped.. memang tidak boleh lawanlah... 

Jadi satu hari ini, Si Gidang dengan anjing kesayangan dia ni pergilah makan di satu gerai... tapi dalam masa yang sama tauke gerai ni juga ada seekor anjing... lepas itu apa yang terjadi? Boleh-boleh anjing tauke ni pigi serang anjing si Gidang sampai K.O... terkejut si Gidang ooo, dan hairanlah kenapa anjing dia boleh K.O, jadi dia pigilah tanya tauke kedai tu

Gidang: Boss, apa species anjing ko aaa... ko tau ka ini anjing sia ni, hebat yang sangat-sangat hebat, semua anjing takut sama dia ni 
Tauke: Alalala, ging ini bukan anjing ni, SINGA bah ni, tapi sia pigi gunting itu buluh dia maa
Gidang: (Terguling-guling di tanah)


p/s tak faham sila tanya hehehe ;)... 
Selamat malam

2 comments:

Mrs Mikko said...

punyaaa sot!
gidang gidang!

duui, tgh malam aku bca entry ko ni..
ktawa sndiri

rosmina samin said...

Hahaha... nah kan menjadi juga sia kasi ketawa orang hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...