Tuesday, April 10, 2012

Fullhouse Cafe @ Suria Sabah... jom beli baju! erkkk

Assalammualaikum :)

Tadi saya pergi makan di satu tempat yang sangat kiut miut….comel sangat… decoration yang cantik, furniture yang comel, tempat yang santai dan suasana yang relax. Awesome... 

Tada!!!

FullHouse located at Suria Sabah KK, betul-betul terletak di heart of Kota Kinabalu. Actually restaurant ni dah buka last month (kalau tidak silap), tapi disebabkan langsung tiada masa untuk chit chat dengan member so terpaksa tunda dahulu, so hari ini ada masa sedikit so pergi lah hari ini dengan best budy Jane ;)

Peaceful  kan? yang ni outside 

Apa yang best di Fullhouse? 
1) decoration superb! ada kereta Mr Bean (awesome)
2) Ada boutique inside (only for women of course!) kalau selama ni saya dok fikir kalau kedai makan inside Bookstore saya dah biasa tapi kalau kedai baju dalam kedai makan erm.... yang ini first time (hahaha I know i kampung sikit) even ada fitting room ok..
3) apa yang best lagi? decoration, decoration and decoration.. definitely i give thumps up for this!  rasa macam dalam rumah! 

Makan macamna pula? erm... honestly saya tak teruja sangat pasal makan.. saya ambil lunch set "Chicken Burger" harga yay..fair... i have to think berkali-kali sebelum nak makan lagi kat sini RM19.90  T_T, Jane pula ambil set lunch juga "Chicken Chop" price RM18.90... tapi yang pasti saya puas hati pula dengan Ice lemon tea nya... jag full!

the food!

So how was it...the food? Kalau tanya saya... erm sedap lagi burger yang saya makan di waterfront Kuching dulu, burger special harga baru RM4.50... honestly friend memang gempak burger abang hensome tu muahaha.. much tastier ;p


Tapi never mind, walaupun makan so-so, tapi suasana superb, staff ok..so no regret... tapi kalau nak pergi lagi, kena fikir banyak-banyak kali hehehe...

Sebelum makanan sampai...muka excited! pssttt patutka ada gambar saya? hihihi

p/s kalau korang nak ushar juga tempat ni, datanglah...only at Suria Sabah, refer this one and this one ^_*
this only from my humble opinion chill 0_o

5 comments:

eelobor said...

wah...memang cantik la tempat tu. harga pun boleh tahan yerrr

Asmara said...

sesuai la kot harga dia dgn tempat tu. hehe.. ala2 exclusive gitu eh.

rosmina samin said...

Eelobor: Hehehe, boleh tahan...:)

rosmina samin said...

Kak As: harga fair tp expectation not enough Hihihi

Papa Mifz said...

nice la tpt mkn tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...