Friday, January 20, 2012

Hari M.A.L.A.S Sedunia.... Versi Mr. Orange

Assalammualaikum :)

Chinese New Year! balik kampung celebrate, makan besar and dapat ang pow... yay its only happen if you still not married, of course you akan dapat sampul merah, kalau dah kahwin sorry to say you will not..
Time nak CNY ni aku paling suka, sebab dapat ang pow, dari boss dari team mate yang dah married, even for RM5.00 banyak tu beb hahaha

Time ni juga, let me check the time 9.18 am, 20 January 2012..mood sangat-sangat malas... its time to clean season, but of course tunggu arahan dari pihak atasan, dah dapat arahan baru start adoi...then lepas ni start 23 January 2012 until 28 January 2012... long holiday.. (saya terfikir nak buat apa lama-lama cuti? kalau dah macam ni of course hari-hari aku lepak kat GSC ^_^ )

So let me describe macamna saya begitu malas hari ini...



Mr Orange.... 





Muka sebenar Mr. Orange... Mangsa kekejaman reveal ^_^

p/s credit to photographer... i like this one... smile with me ^_^



2 comments:

aleen aiden said...

amboi kemaen teruja dapat limau!

アヌムちゃん said...

amboih siap melukis.heheeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...