Monday, October 10, 2011

16 # smell of new born baby..sweet

Assalammualaikum ;)

Everyone...let me share to all of you, how happy i am! we have a new born baby..welcome to the family baby ;) Dulu aku ada story pasal awesomeness bila someone bagi nama for a new born baby sebijik nama korang (klik kat sini)..tapi tak bolehlah baby ambil nama Cikna dia, sebab baby is boy! ;p

Then, aku ada cerita juga pasal maternity belly... baby ni lah yang selalu kick tangan Cikna dia, bila Cikna pegang belly mama dia (kakak aku ler tu..) 

Semalam pergi melawat kakak.. yay too awesome bila cium new baby born ni..rasa sangat sweet ;)
Meh ramai-ramai aku perkenalkan my new boyfriend

Assalammualaikum semua ;) Baba and Mama bagi nama saya.. Mohammad Qaizer Azhar..

p/s semoga Mohammad Qaizer Azhar menjadi anak yang baik, Cikna sentiasa doakan yang terbaik untuk Qaizer ;)... semoga baby and mama baby sihat sentiasa ;)... that's you call awesome!!!! 

8 comments:

Papa Mifz said...

tembam nye dia...namo pun sodap...

rosmina samin said...

Papa Miftz: Hehehe... tembab ^__*..Thanks Uncle (on behalf Qaizer ^__*)

aleen aiden said...

bulatnye oih...mcm muka cina pun ade.haishh

Amy Syaquena said...

babamnya..comel sangat

rosmina samin said...

Alee: hehehe mcm Cikna dia juga huhuhu

rosmina samin said...

Amy: Thanks Auntie Amy ^__*

Rtp Farra Arisha said...

anyonyo. pipi tembam, tapi kulitnya gebuuuu. hehehe. indeed, he gets chinese look ;)

アヌム ちゃん said...

super cute!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...