Monday, September 5, 2011

Tertinggal di Massachusetts...

Assalammualaikum ;)

Apa kes dengan Massachusetts ni? tak ada kaitan pun hehehe.. tiba-tiba nama tempat ni melintas terus dalam kepala aku ;)
Image Google.. 
So so lambat nak update, then nak wish korang Selamat Hari Raya yer... Maaf Zahir & Batin...

p/s nak bagi korang duit raya...tapi tak tahu alamat korang... ;(

Tak teruja tengok? hehehe

5 comments:

Sunah Sakura said...

alasan!!! alasan!!! nak jugak duit raya!!! cimbclicks kan adeee... :p

Wanita2u said...

Tumpang lalu jap ya. :)

Jom join giveaway dari Wanita2u. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Edy Zaidi said...

nak alamat ke?hehehe

rosmina samin said...

Sunah: cecece ok lah PM no ac cimb, lah ni akan di click kan hehehe *serius ni* cepat2 sebelum terlambat hehehe

rosmina samin said...

Edy: boleh juga... nak bagi duit raya ni *serius mood* hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...