Tuesday, September 20, 2011

14 # Lagi makan free..is totally awesome

Assalammualaikum :)

Hari ini, lagi makan free, tak payah nak keluarkan wang untuk beli lunch ^_* seronok kaw-kaw, Dewan Bandaraya Kota Kinabalu (DBKK) anjurkan rumah terbuka sempena Hari Raya..Mood Happy jangan cakap....


Guy yang tengok lens camera aku langsung tak ada kena mengena ok ^_*
Of course bila time happy-happy ni, my friend mesti ada juga 

dan, monster yang kuat makan muahahaha (hilang tanpa kesan ^__^)


p/s apa-apa pun makan free memang awesome ^_^, pssttt lusa and tulat ada lagi makan free... nak follow I tak? 

10 comments:

アヌム ちゃん said...

byknye mkn free yee..best2..heeee

wahida said...

wow....saya paling suka mkn free...hehe...



salam kenal...terus follow sini....

Papa Mifz said...

jimat duit yer kalo tiap2 hr mcm nih...

rosmina samin said...

Anum: hehehe, tu lar pasal.. rezeki di hari raya ;)

rosmina samin said...

Wahida: saya pun suka hehehe.. anyway thanks follow.. sayang wahida ketat2 ^__*

rosmina samin said...

Papa Mifz: Of course, sangat jimat

Edy Zaidi said...

hari2 makan free pun xpe kan...jimat duit...haha

rosmina samin said...

Edy: betul2 sangaaaaat setuju ^__^

NuReLLe said...

best seyyhhh....:D

Asmara said...

bestnya makan2. sedih dah bertaun tak rasa open house yg besar2. uhuhu..
*Ros, aii dah list ur name, betul la dah check mmg u tak letak backlink. anyway thanks for the reminder. n ur lucky number 194! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...