Friday, September 9, 2011

13 # Makan Free its awesome!

Assalammualaikum ;)

Semalam "Hari Raya Lunch + Celebrate Birthday Boss + House Party Boss" memang lunch yang sangat-sangat lah... seronok sangat hati ini, bergumbira tak payah keluarkan duit nak beli makanan untuk lunch hehehe

Sapa yang tak seronok dapat makan free ye tak? walaupun nasi beriani semalam tak Umpppp sangat sebab rasa macam ada lain sikit.. tapi tetap sedap ^_^ nama pun free lunch kan kan kan..

Memperkenalkan my team mate ^^
Acara makan-makan free
Gambar wajib ada ^_^

Aku cukup suka dengan gambor ni.. 
akibat daripada makan free.. terpaksa buat exercise lebih sikit sebab terlaaaaaalu banyak food yang masuk dalam badan..tapi apa-apa pun makan free is AWESOME! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...