Friday, August 26, 2011

Makan Up! sikit...

Assalammualaikum ;)

Semalam... puasa.. (I puasa ok..) time hujung-hujung bulan puasa ni, teringin pula nak makan mewah sikit.. asyik-asyik beli di Bazar jer... 

So semalam dapatlah makan mewah sikit.. kat Pasific Sutera at Sutera Habour.. murah jer dalam RM80 per head... disebabkan adalah member yang kerja kat sana dapatlah murah lagi banyak... hehehe tthanks Pris ^__^

Bawa camera, tapi lansung tak dapat nak ambil gambar, sebab terlalu hodoh untuk diambil, sebab monster dah makan ... buas sangat hahahah.. 

Nampak ayu jer sebelum makan euwww  
..
..
..
..
..
..
..
..


Korang tengok "monster"... dengan ice cream pun nak gaduh  ^_^

Sebab itulah aku tak sempat nak ambik gambar "monster" terlalu buas hehehe Oh ya semalam jumpa Farish .alaa pelakon tu..tapi aku tak tahulah dia tu popular atau tak, member aku langsung tak kenal dia adoiii .. korang kenal tak?

p/s hari ini makan tak mewah... ^__^

3 comments:

Edy Zaidi said...

farish mana ek?

rosmina samin said...

Edy: Tak kenal? erm... Drama Gaia... i think so hehehe

Papa Mifz said...

jgn gaduh ngan ice cream...rugi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...