Sunday, August 14, 2011

6 # if someone names their kid like yours

Assalammualaikum ;)

6 # If someone names their kid like yours 


Kakak aku just waiting to delivered, Insya Allah semoga semuanya ok ^^.. maybe dorang husband and wife tengah usha-usha nama mungkin untuk new born baby, aku sebagai Auntie hanya tunggu jer la, apa nama yang dorang letak untuk baby ni :) 

aku ni gedik sikit, bayangkan kalau dorang namakan anak dorang sempena nama aku? tak ke awesome tu? macam Rose junior pula ...aku suka sangat-sangat kalau dorang setuju sangat dengan idea aku yang maha hebat ni ;P

Tapi korang tak rasa ke awesomemannyer, kalau kakak atau abang korang atau someone yang korang kenal namakan anak dorang sebijik atau sempena nama korang? kalau aku kecik tapak tangan aku, nyiru aku tadahkan..sila-sila just ambil jangan malu-malu hahaha   


p/s Twin aku namakan seekor kucing kat rumah sebijik macam nama cousin aku.. korang rasa awesome tak tu? ;p

2 comments:

Papa Mifz said...

mcm mana kalo panggil si kucing tp si cousin yg menyahut...hehe

rosmina samin said...

Papa Mifz: kitorang berhati2 dari menyebut nama itu semasa kedatangan cousin hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...