Saturday, August 13, 2011

5 # I arrive at my destination just the song i love ends on the radio

Assalammualaikum :)

5 # I arrive at my destination just the song i love ends on the radio 
Image from Google 
Hari ini rasa nak jerit kuat-kuat, yay its totally make my day.. as usual naik public bus untuk pergi kerja, macam biasa, pemandu bus tu tune tu Hitz Fm.. then apa yang penting aku nak share betapa awesomenya situasi ni, bila Dj putarkan  my favourite song for now "who says" by Selena Gomez hahaha aku suka lagu ni beb ^^

Then apa yang penting, i just arrive at my destination Wisma Sabah.. the song ends on the radio.. wow feeling so awesome don't you think? 

p/s awesome to max ! ;)

2 comments:

Edy Zaidi said...

tak awesome, sbb xsuka selena gomez...haha...jgn marah..:p

rosmina samin said...

Edy: sampai hati... ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...