Saturday, August 20, 2011

9 # wake up and realize its Saturday then tomorrow is Sunday

Assalammualaikum ;)
Its beautiful day !
Image from Google 
Jangan biarkan ianya berlalu begitu sahaja.. lakukan sesuatu yang menarik time ni, feel free ..sebab hari ini cuti dan esok pun cuti ^^..ye haa boleh relax and chill O_o 

Time ni lah aku enjoy some smaller moment 

Enjoys the day with cleaning season ..the words sunday was originally named after "sun's Day - just like Monday was "moon Day", Saturday was "saturn Day" just like the words day, aku enjoy dengan sun..buat cleaning season like basuh baju, basuh bathroom, basuh bilik tidur then bila dah siap semua..wow puas hati!... bila dah kemas semua baru ada mood nak lepak

Coach unite... duduk rapat-rapat dengan kawan-kawan sambil tengok movie marathon.. open table watch football match.. .atau buka buku kesayangan aku..sambil dengar my favourite song..just a nice day ^^

I got all my sister and brother with me... setelah work hard and sebelum balik ke rumah masing-masing, its time to pause the time then do a quality time with family atau dengan kawan

P/S sometimes we were lucky if we felt the time walk so slowly at saturday and sunday.. then free from phone  buzzing then you stress untangle.. its time for some weekend loving ^^ 

Selamat berhujung minggu ^^ Awesome 

2 comments:

Papa Mifz said...

enjor ur weekend....:)

Edy Zaidi said...

weekend mmg masa yang dinantikan oleh setiap org...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...