Thursday, August 18, 2011

8 # hugs from someone your never expected

Assalammualaikum :)

hohoho, jangan nak fikir yang bukan-bukan ok ^^...
kejadian berlaku di offis, semalam punya cerita, hari ini spread the story, sesangatler lambat :)
Image from Google 
Sebab kejadian edisi hugs-hugs: 
Aku nak resign dari kerja aku, sebagai Valuer.. tetapi kerana factor aku sangat-sangat suka dengan kerja aku sekarang ni dan another factor (antaranya bos pujuk aku ngengenge)... aku lupakan sekejap another opportunity.. 
then someone i will never expected to hug me, is my
..
..
..
..
..
..
..
..
..
BOSS
..
..
..
..
..
..
..
siap kata thank you to me because I stay!

teruja seketika bila my boss kata macam tu.. selama ini aku fikir dia langsung tak pandang aku, yer lar ikan bilis.. tak ada benda yang awesome pun hahaha tapi bila dah jadi kes macam ni, bertambah lagi aku excited nak kerja ^^rupa-rupanya selama ini dia sayangkan aku (hahaha perasan sekejap).. psstt aku tak minta tapi dia nak naikkan gaji Alhamdullillah ^^

p/s harap ini yang terbaik dan awesome !

4 comments:

アヌムちゃん said...

wah bos sayang..bagus la tu.heee :)

Edy Zaidi said...

org penting.mesti la bos sayang...haha

rosmina samin said...

Anum: kawan bergaduh, memanglah dia sayang... hahaha

rosmina samin said...

Edy: semua pun orang penting Edy ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...