Saturday, August 27, 2011

12 # Off from work!

Assalammualaikum :)

Sesiapa kata yang tak suka cuti.. meh aku ketuk kepala sorang-sorang..sangatlah bohong penyataan tersebut okies... Kalau aku dapat cuti for 1 week, its like heaven... bukannya susah nak apply cuti sebenarnya, tapi nak fikir untuk bercuti itu yang susah, sebab itulah.. time perayaan macam ni, memang aku bantai Annual Leave aku cukup-cukup sampai member aku cakap

Kena tinggalkan Mr. work sekejap ;)
"wei, cuti ko habis tinggal sikit la... kalau ko ambil leave macam tu banyak"

Peduli apa aku, memang aku nak tinggal, bagi sikit leave aku, menyampah aku terlalu besar nombor atas white board kat office tu hehehe

So, Hari Raya ni.. aku akan leave 1 week, walaupun aku terfikir juga kerja-kerja yang bertimbun lagi atas meja, erm... no regret, Insya Allah akan disiapkan selepas Raya ;)

Bagi mereka yang bercuti sepanjang-panjangnya, bukankah itu pekara yang sangat Awesome!

p/s tengah bersiap-siap packing barang balik kg :)... kena buat to do list check barang yang perlu dibawa lalala... sayunk-sayunk yang nak balik kg, berhati-hati okies ;)

3 comments:

hamzah ian said...

slamat raya okeh.. hehe

アヌム ちゃん said...

selamat hari raya..cuti seminggu ok la tuu.heeeee

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...