Saturday, July 16, 2011

Why do You Love Harry Potter????

Assalammualaikum :)

Today aku watch Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (this the end of the story).. bila dikira-kira, dah 10 tahun this series in theater.. gosh aku membesar dengan series ni rupanya, tak kisah orang cakap, this book is categorized for teen not for adult but  aku tak kisah janji aku suka ^^

Bila movie Harry Potter keluar dipawagam sekarang, semakin ramai yang tanya "wei, kenapa u suka Harry Potter? Apa yang ada dengan Harry Potter sampai kamu sangat2 takjub dengan mamat ni?, cerita ni tak sesuai dengan umur kamu lah, kebudak2kan.."


Ok, bagi aku, cerita ni macam land of dreaming frankly semua movie pun macam tu, dreaming semata-mata, tapi apa yang boleh aku nak komen, kenapa aku suka Harry Potter sebab its full with magic, everything is happen with curse, the story, the meaning, the characters, the story, jokes put one together so nicely ^^ and i love it, and i never miss it hehehe


So, adakah korang menganggap aku sebagai die hard fan Harry Potter? erm..tak boleh nak assume macam tu juga yer, sebab aku tidak juga berhabis untuk membeli merchandise Harry Potter walaupun sekarang ini aku tengah berkira-kira untuk membeli Complete Set Box DVD Harry Potter hahaha, so adakah itu die hard fan? Oppss bukan kan? 


Tapi kan, sekarang ni my wallpaper for my computer at office like this 
Part 1 Deathly Hallows... do you remember ^^


tapi I tak suka pula sekarang ni sebab dengan Harry Potter munculnya post potter depression "The empty feeling that comes from finishing the seventh book in the Harry Potter series and realizing there will be no more" hahahaha


p/s bila ada sesiapa tanya kenapa kamu suka Harry Potter? sekarang tidak ada jawapan lain "because its good" ;).. so let me ask you question Why do YOU love Harry Potter? ;)







6 comments:

Edy Zaidi said...

alahai...bila la nak tgk last part harry potter..

rosmina samin said...

Edy: Tak tengok lagi? nak merancang tengok once again lagi @ Cinema hehehe

Edy Zaidi said...

pergghh..nak tengok lg tu...xtau bila nak g wayang...huuh

rosmina samin said...

Edy: hehehe..next Captain America jommm ;)

b a m b a m ' s said...

x pernah miss tgk harry porter! yang baru nie x tgk2 pon lagi.. huhuhu....citer nie best sesangat! ehhehe

rosmina samin said...

CB: best kan? high five ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...