Monday, July 25, 2011

Persamaan antara Harry Potter dengan Minachi Potter

Assalammualaikum :)

Another entri pasal Harry Potter, euwww sila jentik aku sekejap, bagi aku sedar sikit.. tapi kalau korang jentik aku sekejap, konfirm aku sedar then lepas tu mamai lagi... dah lebih sepuluh tahun aku bersama dengan series ni, baru aku sedar rupa-rupanya aku ada persamaan sedikit dengan Harry Potter... korang perasaan tak? atau aku yang terlebih perasaan ni.."sila jentik aku lagi..nak main sangat T_T"

Aku culik gambar ni dari FB ^^

1. Nama kitorang samaler..Harry Potter dengan Minachi Potter.. samakan? 
2. Kitorang memang sahabat baik, cuma aku tak keluar langsung dalam series ni sebab aku kan low profile hehehe
3. Musuh utama kitorang adalah orang yang sama, you know who... 

tapi itu secara lahiriah nya, tapi secara batiniah.... drum please....... persamaan antara kitorang adalah.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tak ada persamaan langsung... hahahaha
lariiiiiiii

p/s tak ada benda nak cerita, bosan nak mampus kerja hari ni, T_T.. 

10 comments:

Edy Zaidi said...

haha...xde keje la tu

rosmina samin said...

Edy: Yay..keje ada, tapi malas hahaha

Citarasa Rinduan said...

hahahahaha....
gelak kak pagi nie (eik, dah hampir tengahari lah......)

apapun, kamu bersua sama2 sweet

Sunah Sakura said...

ceytttt! baru nak menjeleskan diri, tak jadi lah..yang penting kami sama tarikh lahir~ lalalalal~

rosmina samin said...

Sunah: hahaha ala kenapa tak nak jeles? jelesler... *Nak juga...Sunah sila jeles" hehehe

アヌム ちゃん said...

haha..kelakar..heeee

Papa Mifz said...

xde kerja eh...tu yg buat entry merepek ni yer...hehe
jgn marah gurau2 je k..;)

rosmina samin said...

hehehe entri merapu ni hahaha..just make everyone smile ^^

THE LEKAT LEKIT STORY said...

moral of the story.. jgn kuat berangan bila tgk cerita fantasi. kekekekke

rosmina samin said...

Cik Lekat: Ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...