Tuesday, April 5, 2011

Pengumuman penting dari Cik blog ^^

Assalammu'alaikum 

Ya Allah dah lama tak bertenggek kat blog ni.. Cik ni dah bersawang2 dah... syoh2 lari lah semua wahai labah2, sesungguhnya Cik punya tanah ni dah kembali dari cuti yang sangaaat panjang ^^... selamat kembali Cik Puan teeeheeee.. rindu ngengenge

pssttt korang nak tau tak? Cik ni bukannya lupa akan kita, tapi dia betul2 mempergunakan cuti seminggu yang dia dapat untuk bersukaria dengan best friend dia kat Baling, Kedah... ye lah pas ni tak tau bila nak jumpa dah, so dia nak ambil masa sedikit.. jangan korang lupa pula dia ni, ok.., korang tau tak kenapa dia suka berkunjung kat Baling, Kedah? sebab yang ini
.
.
.
.
.
.
.

IKAN PEKASAM ^^


2 comments:

Sunah Mohammad said...

ooo...gi bercuti rupenye..hehehe..

rosmina samin said...

Sunah : heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...