Tuesday, March 15, 2011

Sekali Sekala apa salahnyer ^^

Assalammu'alaikum
  • Sekali -Sekala lambat apa salahnyer... tapi jangan jadikan tabiat.. tak sesuai
  • Sekali-Sekala ponteng kelas apa salahnyer... tapi jangan kelas asyikk ponteng jer, kot2 time tu ada test, carry mark 10.. kelabu asap kita beb hilang 10 markah ^^
  • Sekali-Sekala sakit hatikan orang lain tak ape, sebab kalau kita terlalu jaga hati orang, nanti kepala kita kena pijak, kena berpadah2 ^^
  • Sekali-Sekala kenyit mata dengan lelaki yang kita jumpa *menarik* tak apa, tapi jangan selalu nanti orang cakap kita gatal pula adoohaiii
  • Sekali-Sekala lewat balik selepas rest time office tak ape, orang tak kisah, tapi kalau selalu masuk lambat selepas rest time... memang tempah maut
  • SEKALI-SEKALA BELI BENDA MAHAL TAK APA, SEBAB ONCE IN THE LIFE TIME *Ayat nak bagi hati tenang* muahahaha
p/s apa kes ni Rose? penenang dipagi hari muahahaha.. aku melalut disebabkan ini ^^ click kat sini sekian T_T

2 comments:

exyanne said...

Yeah,welcome Wasabers!!
Hope U can follow me back @ http://ourphonetography.blogspot.com/
Thanks!!

rosmina samin said...

Exyanne : thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...